Sokker til børn på julemærkehjem

Jeg troede egentlig, jeg havde ændret det “Projekt Hyggesokker” til børn på julemærkehjem, så det kørte af sig selv udenom mig! Og jeg havde derfor lagt det på Facebook, så strikkerne selv kunne sende sokkerne til Kollund.

Men så fik jeg et tilbud om en flot donation fra Uldfeen, så vi kan genoptage traditionen med lodtrækning om garnpræmier – og det kunne jeg ikke stå for! (Det kan stadig foregå direkte til Fjordmark – det sparer porto!)

Samtidig har jeg fået løfter om andre donationer, s¨måske giver det flere sokker!

Uldfeen har nemlig doneret 5 fed lækkert håndfarvet strømpegarn til første lodtrækning, og der kommer yderligere 5 fed til næste lodtrækning. Det kommer til at foregå således:
1 par strømper = 1 lod i lodtrækningen. Første lodtrækning 1. april 2022. Du deltager, når du lægger billede/billeder ind her på gruppen af de strømper, du har sendt/afleveret på Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund inden 1. april 2022. Hvis du ikke har mulighed for at lægge billede ind, kan du kontakte Hanne Hector Schrøder for en anden mulighed. Du bestemmer, hvad du vil anvende garnet til = personlig præmie.april udtrækkes 2 vindere, 1. = 3 fed garn, 2. = 2 fed garn – se billeder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *