De første Krammetæpper afleveret

De første 20 “Krammetæpper” til ukrainske flygtningebørn, syet på Depotgården i Fredericia er afleveret i Præstegården i Herslev udenfor Fredericia, hvor præsten har 11 flygtninge boende midlertidigt. De er nu på vej videre til individuelle boliger, så det var et godt tidspunkt.

De mødre + en teenage pige, der var hjemme, blev tydeligvis meget rørte og overvældede over de søde tæpper! Pigen kunne engelsk, så vi kunne forklare, hvad meningen var, og de kender andre flygtninge her, spredt på andre adresser, så de kan lade tæpperne finde ejermænd/piger.

Det var dejligt at opleve glæden – og vi syr videre! Vi har stadigvæk masser donerede stoffer og halvfærdige små tæpper!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *