Igen – igen har Christian hjulpet mig!

Hvor er jeg glad for, at jeg har nogle dejlige, hjælpsomme voksne børnebørn!

I går overså jeg, at min mobil manglede strøm, så den var slukket, og selv om jeg ladede den op, kunne jeg ikke starte den igen! Jeg kunne ikke få login til at virke – måske huskede jeg forkert?

Men i dag lykkedes det Christian ved fjernstyring og YouSee’s hjemmeside at hjælpe mig til at lukke op og komme i gang igen! Tusind tak!

Jeg følte mig så handicappet – jeg kunne ikke engang ringe til ham, fordi jeg aldrig bruger hans tlf.nr., det er jo kodet ind i telefonen! Jeg fik svar sent i går aftes på en messenger-besked, men da var han “i byen” og ikke ædru, så vi ventede til i dag, og så gik det super nemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *