Det er lige så det kribler…

…for at sy flere søde “krammetæpper”, når jeg får sådan et dejligt billede af en 5-årig ukrainsk dreng, der har tegnet en TAK for de 2 krammetæpper, som han og hans lillebror har fået fra vores lille gruppe på Depotgårdens Tekstilværksted!

Ingen tvivl om begejstringen! Og det er også fortællingen fra den kontaktperson, vi omsider har fået i støttegruppen – vi var enige om, at det var dejligt at have fået en fast person i stedet for usikkerheden, som vi har mødt i kommunens regi! Nu ved vi, hvem der tager sig af at fordele tæpperne og sørge for, at det er børn, der modtager dem! Og hun fortæller levende om glæden hos både børn og mødre! De synes, det er fantastisk med de fine tæpper som en uventet gave!

Ingen tvivl om, at vi fortsætter og syr flere! Og vi modtager også både halvfærdige tæpper (toppe til montering og quiltning) og stof fra andre. Så vi har masser at arbejde med, og vi har det sjovt!

Det er meget hyggeligt at være fælles om, selv om det naturligvis slet ikke er alle på Tekstilværkstedet, der er med, men f.eks. er der nogen, der ikke har syet patchwork i nogle år, men som nyder at genopfriske hobbyen og kaster sig ud i bunken med stofrester og beder om hjælp til modeller!

Her er de 2 tæpper i fuld str.:

3 tanker om "Det er lige så det kribler…"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *