Jeg er støvet til…

…og møgbeskidt og fuldstændig udmattet!

..efter at have løvsuget visne bøgeblade og skidt på min terrasse – puh ha, det var en tør omgang! Men nu blev der ryddet op og flyttet lidt rundt på de krukker, som blev plantet til forleden ved datterens hjælp, og dem, der har overvintret. Så skal der lige gå et par dage, før jeg rykker rundt, til jeg synes, de står rigtigt!
Jeg fik også klippet vindruestokkene lidt til = klippet de grene væk, der ikke skyder.

I går vandede jeg de nyplantede sommerblomster og krukkerne, og i går aftes fik rhododendronerne en god slat vand, knopperne stod på spring – og jeg skal love for, at det vand og det lune vejr satte fart på, så nu kommer blomsterne! Jeg elsker mine rhododendron!

Samtidig har jeg haft en skrive opgave, som ikke var helt nem, så jeg har gået til og fra, og nu er jeg “færdig” som i helt udmattet! Men dejligt at have det fra hånden.

Det var “pligt opgaver”, som godt kan kværne i hovedet, indtil de er løst – og så kan jeg lave lige, hvad jeg vil!
F.eks. sy flere små tæpper til Ukraine-børn, eller “kærestetæpper” til datter og svigersøn, til afløsning for dem, de næsten har slidt op, eller den “hemmelige opgave”, eller det nyeste: et sengetæppe til Christian, som han har ønsket sig, og som vi har fundet det helt rigtige stof til på det interne lager!

Nu vil Diki og jeg gå vores lille aften tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *