Endelig vand!

Godt nok ikke meget, når man husker den vejrudsigt, vi havde fået for fredag, nemlig kraftige torden byger over hele landet! De udeblev i hvert fald her, der kom kun lidt drypperi. Men der er kommet en lille smule de sidste dage, og i nat har det regnet, kunne jeg se, da vi gik morgentur. Der er også mørke skyer, så måske?

Men det har da hjulpet, at der er kommet lidt vand + det, jeg selv har forsynet de nye planter og rhododendroner med. Det er så flot, når de springer ud – se bare:

De pink rhododendron er gamle – den ene stod her, da jeg flyttede ind for 8½ år siden, den anden (magen til) havde jeg med mig fra Brædstrup, det var en af Sørens yndlinge, han havde plantet den på sine forældres gravsted, hvor den blev for stor, så den kom hjem i haven. Den gule Azalea fik jeg til min 75 års fødselsdag af Dorthe, Thomas’s mor. Den trives rigtig flot og er blevet vældig stor.

Og foran står i midten min fødselsdagsgave fra yngstesønnen, som er en ny og spændende Hortensia, sammen med de 2 Dipladenia, som jeg har hentet hos Jens i Sommerblomster på Assensvej i Middelfart – det gør jeg hvert år, og de bliver så utroligt smukke og blomstrer til hen i november.

Der er efterhånden godt med bunddække, som jeg har sat – lidt hvert år i den tid, jeg har boet her, stort og små: Hosta, Vindergrønt, Porcelænsblomster, Guldjordbær, Immerbær (også fra Brædstrup) med små skovjordbær, og Aurikler.

Og bagved blomstrer “blomsterengen” med vilde blomster på baneskråningen, sået af andelsforeningens gartner.

Da datteren og jeg var hos “Sommerblomster” fik jeg en gedigen overraskelse! Jens, som har 3-måneders-butikken i de store forladte drivhuse, er søn af min kusine Anne, som jeg pga sygdom ikke har set i 13 år! Men hvem var på besøg i drivhuset? Det var hendes mand, Gunnar, som helt uventet sad lige foran mig på sin lille el-scooter, på besøg hos sønnen, 92 år gammel, frisk bortset fra førligheden, der gør hjælpemidler nødvendige, ligeså glad og livlig, som jeg har kendt ham i 58 år – en ubeskrivelig glæde! Et stort kram og en masse snak! Vi kunne næsten ikke stoppe igen!

Men vi fik da udvekslet vores nye adresser, tlf. nr. og mail adr., så vi kan aftale at ses igen – han skal i hvert fald se ældstesønnens “Genny” (handicap-segway), selv om han selv er godt tilfreds med sin kabine-scooter og den lille scooter, som gør ham i stand til at komme omkring.

Typisk for ham forærede han mig 3 fine særligt hårdføre og meget smukke Begonier, og så glædede han sig til at komme hjem til Anne på hendes plejehjem og fortælle om vores møde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *