Dagen med varme rekord!

Man kunne godt tro, det var løwn, men den varmeste dag i flere år i DK tilbragte jeg med en helt vild udflugt!
Jeg kørte i “den lille “blå” til Horsens på besøg hos en rigtig god patchwork veninde, en aftale, som jeg havde måtte aflyse pga sygdom for et par uger siden og derfor ikke ville svigte igen.

Jeg var helt ærligt betænkelig! Jeg har det ikke godt med varme! Men heldigvis har den lille bil et udmærket air condition anlæg, og efter at jeg havde luftet Diki meget tidligt, “luftede” jeg også bilen ved at lukke begge fordøre op i 1 time, mens jeg spiste morgenmad – og så kørte jeg altså!

Heldigvis bor min gode veninde på 6. sal ud mod havnen og har ikke bare 1, men 3 terrasser så det var bare at vælge den, hvor der var mest køligt, og der var virkelig dejligt med en let vind og skygge. Så der tilbragte vi hele dagen med hyggelig snak – hvor heldig kan man være? Det var en rigtig dejlig dag!

Og Diki havde sovet hele dagen, han er god til at være alene hjemme. Jeg havde sikret mig hans velfærd med en aftale med sønnen: Hvis jeg nu fik hedeslag el. noget andet ubehageligt og ikke var kommet hjem kl 17, så måtte han tage sig af hunden! Det har jeg aldrig spekuleret over før – jeg er uforbederlig optimist!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *