Omvendt fejring!

Yngstesønnen havde fødselsdag i går – desværre måtte han undvære en meget vigtig person på sin fødselsdag: “Junior” = sønnen Victor, mit yngste barnebarn. Victor er midt i en kæmpe stor oplevelse, han er nemlig deltager i “Spejdernes lejr 2022” på Hedeland (naturområde ved Hedehusen/Roskilde), sammen med 32.000 andre spejdere!

Det er jo stort! Ikke bare for Victor, 10½ år gammel, men også for både hans Far og Mor, som begge er tidligere spejdere, og selvfølgelig også for gamle Farmor, som har været på utallige spejderlejre, incl. mange store lejre som f.eks. “Blå Sommer” x 5, og som er lykkelig over at barnebarnet følger op på familie traditionerne!

Med fødselsdag på netop den dato har Victors Far selv holdt sin fødselsdag på spejderlejr mange gange, det er der kommet forskellige sjove fejringer ud af (f. eks. morgenvækning af en sækkepibespiller!) – men nu var det så omvendt fødselaren, der måtte savne sin søn.

Heldigvis kunne Victor låne en mobiltelefon af sin leder og sende en morgen-sms med lykønskning til sin Far med forsikring om, at han savner Mor & Far – men han har ikke hjemvé! Det er en god besked at få i fødselsdagsgave.

Fødselaren kunne til gengæld bestille kagemand til hele Victors gruppe – den omvendte verden, men mon ikke, det har været vellykket?!

En tanke om "Omvendt fejring!"

  1. Stort Tillykke med sønnen. Det er super godt når ungerne kommer ud og møder så mange andre med samme interesse. For 14 dage siden var jeg med vores to døtre på besøg på FDF´s landslejr på Sletten. De to ældste børnebørn var afsted. det var alletiders. De havde haft en rigtig go´lejr. og mødt mange nye venner. De oplevelser de får der, ka ingen ta fra dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *