Forhekset?

Det foresvæver mig, at der er et eventyr om én, der føler sig forhekset, fordi alt, hvad hun rører ved, går galt?

Sådan føler jeg i dag!

Jeg har ellers godt gang i Christians sengetæppe (og er sikker på, at det bliver flot!), alle de oprindelige blokke er syet og skåret igennem igen, jeg fik rigtig god hjælp på Depotgården forleden til at dreje/flytte og lægge dem op, og nu er jeg ved at sy dem sammen igen – det går som smurt! Men pludselig gik det galt: en af blokkene blev syet forkert sammen – pille-op-og-sy-igen – og igen! Og 3. gang var undertråden sluppet op, uden at jeg havde opdaget det – så om igen, og nu var det rigtigt! Men jeg holdt en pause!

Sådan var det også med den Hanne Falkenberg trøje, jeg er ved at strikke – bedst som jeg troede, jeg var næsten færdig, kunne jeg se, at det ikke passede, så om igen! Og nu er jeg meget omhyggelig med at kontrollere, at jeg strikker rigtigt (det er et ikke helt nemt mønster).

Jeg er jo usikker på, om jeg kommer til at mangle garn og har efterlyst, om nogen har en rest liggende (farven er udgået). Og så kom jeg pludselig til at tænke på, at det vist var samme farve, der indgik som kontrastfarve i en anden trøje fra samme strik-designer for nogle år siden? Så mon der skulle gemme sig en rest i mit eget garnlager?

Ja for Søren, det er ikke meget, men omkring 30 gram! Og det er jo skønt, hvis det viser sig at blive nødvendigt. Jeg har lovning på 15 gram, som en anden strikke på Facebook-gruppen har til overs – så er jeg sikker på, at der er nok!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *