Patchwork Bøgelund 25 år

Hold da lige op! for en god oplevelse, jeg havde i dag!
Diki skulle klippes i Nr. Åby, og så var det fristende at køre til Bøgelund i de 3 timer, det varer, for jeg havde jo set, at Bøgelund fejrer 25 års jubilæum i dag + fredag og lørdag – og jeg ved, at der er gode tilbud. Så kunne jeg få købt bagsider til 2 sengetæpper, jeg skal til at lave, uden at det blir alt for dyrt!

Det fik jeg også – og lige lidt mere! Det kan slet ikke betale sig at lade være!

ALT – altså alt i butikken sælges med 25% rabat, også fra de ruller, der altid står i kursuslokalet til 50 kr/meter, og nu var der samme sted hundredevis af 1-meter stykker til 50 kr minus 25%!

Jeg dyede mig! Jeg købte til de 2 bagsider + nogle meterstykker, som jeg bare slet ikke kunne stå for! Men jeg kom jo næsten ikke af med nogen penge!

Der var selvfølgelig mange andre kunder i butikken, og jeg så bl.a. mange, der købte af det dyre mellemfor (med 25% – det batter!). Og mange købte også af de ikke-nedsatte stoffer – selvfølgelig! Men det, der imponerer mest er jo, at der også gives 25% på alle de mange stoffer, der er nedsat til 50 kr!

Her er et par glimt:

Og i “laden” bagved er der kaffe og romkugler og en smuk udstilling af Bentes egne tæpper – meget inspirerende! Se et udvalg her:

Fredag 23. og lørdag 24. september fortsætter løjerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *