Webstrikfestival 2022

Danhostel Svendborg lagde igen hus til Webstrikkernes Festival i denne weekend – det er et dejligt sted at være, med plads til os allesammen, vi var 62 denne gang, værelser nok til at de, der ønsker det, kan få enkeltværelser, eller værelse sammen, som de vælger.

Virkelig god mad til alle måltider, kaffe/te og frugt ad libitum, og store lokaler, så vi kan fordele os i sofaerne eller omkring borde.

En broget flok i masser af strikkede trøjer, kjoler og sjaler!
Udover at strikke, snakke, spise og sove fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag, har vi også underholdning, som f.eks. fredag aften, hvor vi har “Show & Tell”, hvilket er fremvisning af noget af det, vi har strikket siden vi mødtes sidste år – noget af det samme sjal eller trøje i flere udgaver! Det er imponerende!
Jeg havde fornøjelsen af at have min datter med for første gang, og hun faldt heldigvis hurtigt ind i flokken, som udgår strikkere fra hele landet og i (næsten) alle aldre!

Nu glæder vi os til 2023, hvor vi skal til Esbjerg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *