2 små stik

Jeg er heldig, at jeg er over 80 år – så fik jeg nemlig et stik i hver skulder = mod Covid-19 og mod influenza – i onsdags hos mit eget lægehus! Jeg hører jo nu både blandt bekendte og i nyhederne, at nogle må vente op til ½ år! Det er da utroligt! Som det bliver sagt, så er det galt med fordelingen af vaccinerne, så lægekonsultationer og apoteker i vores lokalsamfund ikke får nok, mens de store vaccinationscentre får masser! Og der skulle så være mange, der ikke selv kan transportere sig derhen. Det kunne de godt, da vi fik de første vaccinationer, så hvad er forskellen? Men det er da dejligt nemt, når man ikke skal køre langt efter det.

Stikkene er jo ikke noget at snakke om – men jeg slap ikke helt for efterfølgende ubehag, som jeg gjorde de tidligere gange. Jeg syntes ellers, det gik rigtig fint – men sidst på eftermiddagen “fik jeg en hammer i hovedet” og var meget træt og utilpas. Det gentog sig faktisk næste dag, men så var det ovre.

Nu er jeg frisk igen – og glad for, at jeg hører til de heldige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *