Dejlige minder på flere måder

Jeg er så heldig at kunne bede om – og få – hjælp fra mine børn, børnebørn og sågar svigerbørn!

Denne gang var det svigersønnen, der kom og satte mine kasser med julepynt på loftet + flere andre ting, som jeg ikke selv kan.

Og så fik vi lige en kop kaffe og en lille snak, som bl.a. handlede om hans Mor, som gik bort for 1½ måned siden efter over 50 års gigtsygdom – ufatteligt, at hun klarede sig så længe, de sidste 11 alene efter sin mands død – og med en fantastisk livsvilje og ukuelighed!

Dorthe malede de skønneste billeder, oliemalerier og akvareller, mange af dem fra sit elskede Spanien, hvor de havde et dejligt, landligt hus i højderne udenfor Malaga. Og så kom jeg til at tænke på de 4 akvareller, jeg købte af hende i forbindelse med en udstilling for mange år siden. De var ikke blevet hængt op her efter min flytning for 9 år siden, dels fordi der ikke er så mange vægge, men også fordi de skulle renses for nogle små flueklatter bag glasset! Det kunne svigersønnen godt – det var hans Far, der havde rammet dem ind i sin tid, så jeg fandt dem frem, og så kom de op at hænge igen!

Nu hænger de på en rigtig god plads, hvor jeg har haft et patchwork-vægtæppe hængende i de 9 år (så det kunne godt tåle afløsning), og jeg er meget glad for at se på dem og mindes Dorthe og det smukke landskab i Andalusien, hvor jeg var på ferie for lidt over 1 år siden!

En tanke om "Dejlige minder på flere måder"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *