Flere sokker mm

Den står stadig på sokker til de frysende i Ukraine! Både herhjemme og på Depotgårdens tekstilværksted.
Vi har fået en hel del strømpegarn doneret, og der kommer stadig mere !

I går kunne jeg aflevere disse 2 par – det ene af 6-trådet Regia garn / Kaffe Fassett design, en rest fra mit eget lager. De lyse af doneret garn.
Nu er jeg i gang med noget helt specielt, utroligt lækkert Færø-garn, som jeg aldrig har set før, det er så lækkert i hænderne – jeg troede det var groft, men tværtimod er det meget blødt og måske lanolinholdigt, tror jeg! Det er fra en donation, jeg modtog med posten!

I går blev der sendt 12 par sokker af sted! Sammen med et halstørklæde og en skøn halsedisse.

Nogle af dem er strikket af dobbelt strømpegarn, andre af enkelt, der er også spiralsokker, og nogle strikket af flere forskellige rester. Dejligt!

Ialt har vi nu strikket 42 par sokker, alle i store størrelser (45-48) og der kommer flere, for der er stadig afsætning på alt det garn, vi har modtaget, og der vil sikkert også blive strikket flere halsedisser, for til det formål kan vi bruge de garner, der ikke er strømpegarn.

En tanke om "Flere sokker mm"

  1. Sikken dog en masse lækre sokker, der kan blive ud af alt det lækre garn. Er ved at strikke et par banansokker til mig selv ( det måtte jo prøves 🙂 ) men ellers strikker jeg meget børnetøj til Mødrehjælpens projekt Fra Garn til Barn. Det er så sjovt at strikke børnetøj, synes jeg, og børnebørnene er jo forlængst blevet store. Mange knus til Diki og dig herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *