Altså – Så er det koldt!

Jeg synes ellers, jeg har vænnet mig til de 20 gr., og jeg sparer på elektrisk lys. Jeg klær mig fornuftigt på, og jeg har ikke altid åbent vindue om natten, som jeg ellers altid har haft (men hvis vinduet er lukket, må jeg for det meste op og åbne det i løbet af natten!). Med andre ord: jeg klarer en køligere hverdag/nat for at spare på strøm og varme.

MEN! i dag fryser jeg! Så jeg har ikke bare en, men 2 uldne, strikkede trøjer på nu: en strikket, langærmet sweater + en løs halvlang “Mariager” = en Hanne Falkenberg vest, som jeg vist havde glemt, men elsker! (Skulle jeg mon strikke mig én til i andre farver?)

Det hjalp, men det er selvfølgelig stormen udenfor, der er skyld i, at temperaturen herinde er dalet (og jeg har ikke skruet op).

Jeg hørte noget larm ude på terrassen, det var min parasol, som forlængst er lagt ned, men blæsten havde fået fat i den, så jeg måtte ud og lægge den under havebordet, så den ikke skal flyve rundt og forvolde ulykker.
Der er ikke så meget andet, der kan “flyve”, og vi ligger forholdsvis i læ her bag volden og plankeværket ned til jernbanen, så der er ikke de store farer for omkringflyvende genstande.

Diki tager alt med en knusende ro, han sover det meste af tiden. Det gør hunde i hans alder, og hans hjertesygdom og medicin gør ham også træt. Men vi hygger os, stille og roligt! Jeg er ikke så bekymret for ham, som jeg har været i perioder.

Hænderne holder jeg varme ved at strikke. Jeg strikker varme uldsokker til Ukraine, dels af garner fra eget “lager”, dels af donerede strømpegarner, sammen med en gruppe på Depotgården. Det går rigtig godt, de bliver både sjove, varme i dobbelt garn og fine i smukke garner. Men det tager jo lidt tid, og jeg forsømmer den tykke, varme “Monday”-sweater (Petite Knit), som jeg ellers var i gang med, netop fordi vi skal spare på varmen!

Vi har fået doneret en stor mængde garn til sokkerne, men en masse af det er ikke strømpegarn, så måske kan vi strikke nogle “halsedisser”, som også kan varme de frysende? Det er i hvert fald lækkert garn, men ikke så meget af hver slags!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *