Aramis !

Her er Aramis – 7 år gammel svensk Tibetansk Terrier, bosat i Sverige, men går på pension som avlshund og omplaceres til mig!

Tænk at det skulle lykkes! Jeg håber og tror på, at Aramis og jeg vil blive et godt match! Han ligner Diki, han er en venlig hund, han er ikke ung og sprælsk, og hvis jeg ikke kan passe hans store pels, har jeg ejerens godkendelse til, at han bliver klippet, som Diki var. Det er ikke ualmindeligt, når “Tibber” går på pension.

Og jeg er så heldig, at jeg har løfte fra datteren om, at hun og hendes 2 tæver vil tage sig godt af ham, hvis det bliver nødvendigt (man må have en plan i min alder).

Ældstesønnen kører mig til Sverige til Påske for at hente ham, og alle mine børn er også glade på mine vegne – de kan jo ikke undgå at følge med i min tristesse!

Nåhr, hvor jeg glæder mig! Han må jo så lære dansk 😉

9 tanker om "Aramis !"

  1. Åh, tillykke med Aramis. Godt at det lykkedes dig at finde en ny ven. Jeg blev så ked af at læse at du havde mistet Diki, men det må man jo være indstillet på når man skaffer sig et dyr. Men det er lige svært hver gang. Glæder mig til at følge jer fremover og håber at det går nemt at få ham til at falde til. Knus her fra Gudhjem.

    • Jeg har gået og savnet og været meget ked af det, men dette er virkelig en glæde!
      Jeg er overbevist om, at en pensionist-hund vil passe til mig! Og så ligner han Diki i farverne, og iflg. hans svenske ejer har han også mange af de samme preferencer! Spændende.

  2. Ååh hvor godt! Det er da bare SÅ dejligt at læse. Heldigvis falder påsken tidligt i år. Tillykke med Aramis.

    • Ja tak! Og jeg slet ingen planlagte begivenheder i påsken, de ligger før – af andre grunde. Så vi har hele påsken til at vænne os til hinanden og gå nogle ture.

  3. Er du nu sikker paa, Hanne, at det ikke er dig der skal til at laere svenskdu ved, “saa er der gaatur”, “laes nu lige “aviserne” lidt hurtigere, det oesregner”, “klokken er 12 midnat, det er for sent at kaste skildpadde nu”… og saadan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *