Påske på forskud

Det sker ikke så tit, at jeg kan samle hele familien, så jeg bliver ekstra glad, når det lykkes – eller næsten: der manglede 1 af børnebørnene.

Jeg havde inviteret børn, svigerbørn, børnebørn, barnebarns-kæreste og min niece til brunch / frokost på Gelato-Fredericia – et rigtig dejligt og hyggeligt sted med lækker, fortrinsvis italiensk, mad, i søndags. Det passede så fint, i Påsken skal de alt muligt forskelligt, nogle skal endda arbejde, andre i sommerhus – og jeg skal noget helt særligt: hente Aramis i Sverige!!! – og det ville være alt for voldsomt, hvis han skulle møde så mange nye mennesker på én gang.

Jeg havde sendt et link til Gelatos menukort til dem allesammen, så kunne de selv bestemme, hvad de ville have at spise, og så sendte jeg bestillingen, så det ikke tog så lang tid.

Det er virkelig lækker mad – og masser af det – og nogle spændende drikkevarer. Noget af det bliver bestilt og serveret til 2 personer på et stort brædt, og det var der flere, der benyttede sig af. Selvfølgelig var der også noget for Victor, som elsker pizza og selv havde valgt, hvilken han ville have.

Og Christian havde fødselsdag, så han blev også lige fejret!
Det var en dejlig dag!!!
Så “den gamle Mormor/Farmor” nød det!

En tanke om "Påske på forskud"

  1. Kære Hanne
    Til lykke med din nye partner. Hvor jeg under dig det. Han er flot, og jeg syntes nok, han så større ud end Diki. Og god påske til jer begge. Kh Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *