Ikke så frisk som det ku’ ønskes!

Blodprøverne var OK, da jeg fik dem taget i går, ingen infektion, det er vigtigt, men for lav blodprocent, så nu får jeg jern- og B-12-piller. Og så spiser jeg svedsker, og A-38 m/hørfrø!

I morges troede jeg, at jeg var helt frisk, men det er jeg ikke, der er stadig smerter i ryggen – og træthed.

Men jeg vil ikke bare flyde hen i selvmedlidenhed, så nu fik Aramis lige en tur på havebordet (han “spadserer” selv op, sikke en fysik han har) med børster, kam og “filteknuser” – der skal noget til med den store pels. Han nyder det og er utroligt rolig. Det var altid en kamp med Diki, men Aramis har jo været udstillingshund (med flotte resultater), så han er opdraget til det, og det kan man godt mærke!

Og efterfølgende fik jeg taget nogle gode billeder af ham i forårshaven med de gule tulipaner, så dem skal jeg redigere, når vi har gået tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *