Aramis i min lille have

Aramis har efterhånden vænnet sig til at komme ud i min lille rækkehus-have – og helst når jeg også er der! Han er en utroligt god og kærlig hund!
Nybørstet og fin – han er bare så dejlig!
Man kan godt mærke, at han har været vant til at stille op på udstillinger. Både når han bliver gjort klar = bliver børstet – og når han skal posere og sidde/stå stille – det sidste kneb det med, jeg kender nok ikke de rigtige kommandoer!
Han er stor – meget større end Diki, som iøvrigt ikke brød sig om at blive fotograferet!
Han er meget adræt – de første gange, jeg børstede ham udendørs, lod jeg ham springe op via en stol. Men det har han selv lavet om på: han spadserer nærmest op med et elegant og næsten lydløst hop – og han vil gerne op og gerne børstes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *