17. maj !

Ja, 17. maj er Norges nationaldag – det er en stor dag, og det fik vi syn for, da vi i dag for 15 år siden fløj til Bergen for at gå om bord i “Polarlys” – en af Hurtigrutens luksus-både – for en uforglemmelig rejse langs Norges kyst – ind og ud af fjordene – en rejse, vi havde drømt om i en del år, og nu blev den virkelighed! Da vi startede sejladsen, så vi den første dag overalt folk i nationaldragter, og alle flag var oppe, det var så smukt!

Men det blev også en speciel rejse på en anden måde, for det var, da vi kom hjem igen, og Søren gik til lægen med en formodet blærebetændelse, at det viste sig, at han havde uhelbredelig prostata-kræft!

Det vidste vi heldigvis ikke noget om på rejsen, så vi nød den smukke rejse i de fantastiske omgivelser i fulde drag!

Dagen i dag, 17. maj 2023, har jeg også set hen til og glædet mig til – og jeg er meget spændt! Fo det er i dag, Aramis skal klippes! Det bliver både spændende, hvordan han vil takle det (han har aldrig prøvet det før, og han er lidt nervøs ved ikke-kendte ting), og hvordan han kommer til at se ud!

Men jeg glæder mig, for jeg indrømmer: jeg har meget svært ved at holde ham filte-fri!

3 tanker om "17. maj !"

  1. Jag läser din blogg det har jag gjort flera år och lärt mig att sy slipsväskor. Nu har jag följt berättelsen om din fina hund Aramis. Han blev så stilig efter klippningen.

    • Hej Anna-Karin – tak for din kommentar! Aramis må jo være landsmand til dig? Han kommer fra Blidberg mellem Jönköbing och Göteborg.
      Jeg er mycket glad for ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *