Næsten en “ny” hund!

Han er altså dygtig, min søde Aramis! Klipningen hos Eva i Nr. Åby i eftermiddag gik så fint! Det var ikke nogen nem sag for Eva, for jeg har ikke kunne holde den kæmpestore pels filtefri, selv om jeg har forsøgt ihærdigt. Men det forstår Eva godt, og hun har virkelig gjort det godt! Og det gjorde Aramis også, fortalte hun, da jeg hentede ham – jeg havde været lidt nervøs for, hvordan han ville takle den helt nye og anderledes oplevelse uden opbakning af “mor” el.a. kendte personer. Men bortset fra en naturlig forvirring, havde han opført sig roligt.

Han er efter mit ønske blevet “bamseklippet”, dvs forholdsvis kort, men stadig med lidt lange ører og hale, og pels, der fylder på benene. (Diki blev engang klippet helt forkert med næsten ingen pels på benene, det så frygteligt ud!)

Nu behøver han ikke spænde i håret, og den kæmpemæssige hårpragt på bagdelen – som et skørt – er væk, der er nu en fin hale, som han stadig kan svinge op over ryggen, det er lige, som det skal være.

Men det er helt tydeligt, at han skal bruge tid på at vænne sig til den nye fornemmelse! Det var en usædvanlig stor pels, han havde over det hele, og den mangler jo nu! Så han er rastløs, søger “trøst” og bekræftelse – og det får han – jeg fortæller ham hele tiden, hvor flot og smuk, han er! Og kæler for ham – også mens vi så Bonderøven, som han elsker – han faldt faktisk i søvn på mit skød i sofaen, mens vi så den!

Der vil gå et par dage, før han falder til ro, det er helt naturligt, og mon han så ikke vil nyde, at han er mere fri?

Eva har taget de 2 flotte billeder under klipningen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *