Victor og Christian

Victor har altid været specielt glad for sin store fætter Christian (26 år), og lige fra han var lille har han set en stor stjerne i Christian! Heldigvis har Christian altid været glad for ham også og har lavet mange sjove ting med Victor!

Og vi har fået en ny tradition: når Victor er her på ferie, inviterer Christian han til at besøge sig i hans lille lejlighed i Vejle, hvor de spiller spil, går tur i Vejle, laver mad sammen mm Denne gang besøgte de både Christians arbejdsplads (studiehjælper-arbejdsplads) og hans søster Christina.

Christian er netop blevet færdiguddannet som datamatiker og videreuddanner sig fra februar 2024, men kan fortsætte med at arbejde i jobbet både indtil februar på fuld tid og som studiejobber.

De havde en dejlig dag sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *