Victors ferieophold slut!

Så rejste Victor hjem til Brøndby og Far og Mor i går! Det er altid en fornøjelse at have ham på ferie, og selv om det er begrænset, hvad jeg kan underholde ham med, så er der andre, der hjælper med det – og han og jeg hygger os!

Victor spiser kold morgenpandekage – og se lige hvem der tavs, men håbefuld ser til! (Aramis tigger ikke ved bordet, men man har jo lov til at håbe!)

Vi har tradition for, at vi skal have pandekager en af dagene, og torsdag bagte jeg en stor portion! Så var der både til aftensmad med syltetøj, sukker eller ahornsirup (favorit!), og kolde til morgenmad og som madpakke på hjemturen i toget!

Brunch!

Men Victor ville også gerne bidrage, han kan godt lide at lave mad! Og han ville gerne lave brunch den sidste dag! Det var meget lækkert med røræg, bacon og brunchpølser, han lavede det hele efter en opskrift på sin telefon!

Røræg, pølser og bacon!

Hjemturen skulle foregå med togbus til Slagelse og derefter med tog til Køge N, hvor forældrene hentede ham. Victor har nu rejst med tog og “Børnguide” i flere år til/fra Fredericia og er helt tryg ved det. Jeg må indrømme, at jeg var glad for, at han har prøvet det før, for jeg syntes, det var noget værre rod på P-pladsen bag Fredericia Banegård, hvor det myldrede med store Viking-busser og meget lidt (ingen) afmærkning! Vi var i meget god tid, billetterne incl. børneguide/plads billet var længst købt, men vi kunne overhovedet ikke se, hvilken af busserne, han skulle med. Et par minutter over planlagt afgangstidspunkt dukkede der endelig et par børneguider i uniform op, som tog imod overdragelsespapir og billetter og sørgede for, at børnene og deres bagage kom ind i en nyankommen kæmpestor bus (der var 7 børn). Men der var da andre pårørende end mig, der flakkede rundt og ledte, og en anden ældre bedstemor var glad, da jeg kunne fortælle hende, hvor det foregik!

Hele turen til Køge N tog 3½ time, det er også noget mere end normalt, men Victor har ringet og takket for ferien, og han havde ikke haft problemer med, at det tog længere tid end det plejer! Det var gået fint!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *