Hård weekend for fødder og ryg!

Det var godt, jeg tog mig sammen og kom af sted til KREA-messen i Fredericia C-hallerne i går, søndag!
Selv om min ryg og mine fødder ikke havde lyst!

Jeg havde nemlig sammen med familien været til 50-års fødselsdag i Kastrup Strandpark, hvor min niece holdt en kæmpe fest for familie, marinehjemmeværns kammerater, kolleger og venner! En virkelig sjov og forskellig blanding af mennesker, hun holder af – og næsten hele familien mødte op og havde en dejlig aften – de få, der manglede var forhindret af arbejde el. udenlandsophold. Det er ikke så tit, vi mødes allesammen, så det var dejligt.

De herboende kunne lige akkurat være i ældstesønnens store VW-multivan, og da hans datter og svigersøn gerne ville køre hjem fra festen (det er en spændende bil at køre), kunne vi komme hjem i vores egne senge – meeen det blev jo sent! Vi tog af sted fredag kl 14.30 og var først hjemme igen kl. 03 lørdag morgen!

Jeg blev modtaget af en meget glad Aramis, som var blevet passet og underholdt af min nabo, som ikke kan gå tur med ham, men godt kan give ham mad og lukke ham ud i haven. Og han er jo en dygtig hund – og en kælepotte, som hun sagde!

Lørdag var “stille-dag” med møjvejr, søndagen startede også med voldsomt regnvejr, så jeg var lige ved at blive hjemme, men jeg havde købt billet, så jeg tog derud – jeg kan godt lide den messe, der er kæmpestor, og der er så mange forskellige ting, at man kan få timer til at gå! Så det var godt og hyggeligt.

Men jeg er temmelig chokeret over, at der sker så mange tyverier fra butikkernes stande! Allerede fredag var der et par butikker, der efterlyste ting, de manglede, på Facebook – og det fortsatte lørdag, hvor f.eks. en garnbutik manglede 3 fine sjaler, 3 strikkede trøjer og flere andre ting! Og en patchworkbutik opdagede, at en flot, syet taske, meget iøjnefaldende, var væk! Det viste sig, at der var flere butikker, der også var ofre for den træls opførsel!

Ikke nok er det træls at mangle sine ting, men det er jo modeller, som butikkerne har brugt måneder på at fremstille netop til denne årlige begivenhed!

En helt anden ting er, at som kunde føler man sig også utilpas! Hvis nu jeg havde købt f.eks. materialer til den flotte taske – så ville jeg jo være ked af at bruge den med fare for at blive mistænkt! ØV-øv!!!

Når det er så omfattende, så kan jeg ikke lade være at tænke, at det kan være tyverier med henblik på videresalg, det gør det ikke bedre!

Nu fortæller en af butikkerne, at arrangørerne forsøgte at hjælpe og dels satte nogle vægge op, som skulle gøre det mere sikkert – dels satte vagt på den butik hele søndagen, og der skete så ikke flere tyverier.

Jeg handlede selv i den butik, købte kun et par nøgler af et ualmindeligt lækkert garn til et lille tørklæde – og på det tidspunkt vidste jeg ikke noget om tyverierne, men jeg ved, at det kunne være ubehageligt bare at stå med de nøgler garn i hånden, hvis jeg havde vidst, hvad der var på færde!

Hvor er det ubehageligt for os alle (og jeg skal hilse og sige, at der var mange mennesker!), at der er sådan nogle skiderikker på spil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *