Æbleflæsk i Air Fryer

Jeg er meget glad for min Air Fryer, som jeg fik i fødselsdagsgave, og jeg bruger den hver dag!

Jeg prøver den også af på nye måder – uden at have en opskriftsbog – og det er simpelthen så nemt! Den er ikke så stor (efter ønske), men passer godt til én eller 2 personer.

Forleden dag lavede jeg Æbleflæsk på den – en ret jeg altid har elsket! Og hvor er det nemt!

Jeg brugte en papirform, men det behøver man ikke. Jeg skyllede 3 æbler, tog kernehuset ud, men bevarede skrællen, skar dem i både, ned i skuffen, dryssede lidt sukker på og lagde nogle skiver bacon ovenpå. ca ½ time v/185 gr, så var æblerne møre og bacon’en sprød (jeg prøvede mig lidt frem mht tiden, og lidt længere tid kunne også gå an.

Dyngede det op på en skive rugbrød . MUMS! Og det smager også fint dagen efter, som koldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *