Dygtig hund – nu træt!

Desværre ingen billeder – men jeg har lige overværet, at Aramis stærkt koncentreret brugte ca ½ time på at få godbidder ud af en bold! Ikke noget nyt – han elsker den leg – men det var lidt anderledes i dag, fordi jeg havde brugt nogle tørre “kugler” med kantet form, som kun lige akkurat kunne komme ud af hullet i bolden.

Nøj, hvor var han ihærdig! Han trillede og skubbede rundt med den bold, og selvfølgelig stødte bolden ind i møblerne, men så fandt han på, at samle bolden op med munden og løbe hen i den anden ende af stuen, hvorfra han trillede den igen med snuden – om og om igen! Heldigvis var der nogle godbidder, der var lige så store, at de blev derinde, og han var bare tålmodig og blev ved.

Jeg morede mig! Men blandede mig ikke, kiggede bare på. Indtil jeg så kunne regne ud, at de sidste ikke ville komme ud uden en særlig indsats – så bad jeg om bolden og rystede den kraftigt, så de kom ud 1 efter 1! Det var populært! Så da der kun var en enkelt tilbage, gav jeg ham bolden igen – og hvad skete der så? Han kom og gav mig bolden igen!

Han er hamrende træt nu! Det var en god leg på en regnvejrsdag! Og så var han faktisk ikke sulten, for det var kort tid efter, han havde fået aftensmad, og kuglerne var lidt kedelige, men det var legen ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *