En flot gave

Jeg har fået lov til at vise billeder af denne fødselsdagsgave, som ældstesønnen har lavet til sin kusine, da hun fyldte 50 år, og vi var til stor fødselsdag i København. Det hører med til historien, at sønnen blev handikappet efter hofteoperationer, der slog fejl, så han nu i ca 10 år har siddet i kørestol og ikke længere kan arbejde som klejnsmed eller brandmand. Men han har som pensionist fundet en god hobby med en Pfaff symaskine, der også kan brodere, og han er blevet meget dygtig – fuldstændig selvlært! Han laver det hele fra bunden: laver mønster, syr og quilter, scanner motiver på PC’en og omdanner til broderier, og ikke mindst bruger sin kreativitet!

Modtageren af de 3 tasker, han her har syet, er kvindelig fartøjsfører på en af marinehjemmeværnets fartøjer, MHV 907 Hvidsten, med en mandlig besætning (som også var med til fødselsdagen).

Der er 3 tasker – i 3 forskellige str.:

Scanningsbilledet, som er omsat til broderiet.

Der er også indhold i taskerne – besætningen skal ikke snydes, så her er et broderet thermokrus med indhold:

Virkelig flot arbejde!

2 tanker om "En flot gave"

    • Ja, det glæder også moderens hjerte! Efter nogle hårde år med depression og vrede over dårlig behandling, sprudler hans kreativitet nu, og han laver så mange fine ting!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *