Mere af det!

Jeg kan ikke stoppe! Mere vil ha’ mere, og jeg er så heldig, at vi her i Fredericia har en spændende, lille butik “TEKSTIL & INTERIØR”, hvis indehaver Benedicte er specialist i William Morris – både hans stoffer og hans fascinerende historie – og der var jeg på besøg i tirsdags sammen med datteren, som vildt gerne ville hjælpe mig med at vælge stoffer til mit næste tæppe!

Det var virkelig sjovt! Mange stofruller kom på disken, nogle af dem væk igen, i processen med at vælge 20 William Morris stoffer til 8-kanter + 1 stof til baggrund og kanter.

Benedicte syr ikke selv patchwork, hun syr interiør af de flotte stoffer, f.eks. smukke gardiner, puder og lampeskærme, men hun var rigtig god til at hjælpe med at vælge, hvilke stoffer, der var fine sammen – men også et “frække dreng i klassen”-stof!

Det første William Morris-tæppe købte jeg som “kit”, altså hvor det hele blev leveret i en pakke efter “Blossom Quilt’s” valg.
Det her var selvfølgelig meget sjovere! Og jeg kan genbruge papir-skabelonerne, de skal bare stryges let.

Jeg glæder mig! Det er så hyggeligt at sy i hånden igen efter mange års maskinsyning!

En tanke om "Mere af det!"

  1. Hold da op, det må være ligesom at komme ind i en slikbutik,(hvis man er til det)
    så mange fine william morris stoffer.
    Jeg så det skønne, skønne tæppe du havde syet til jul, det var godt nok flot og en flot gave at få. Jeg har selv fødselsdag i januar og har ønsket mig lidt fra William morris, så nu får vi se???
    Man bliver meget inspireret af alt det som du får produceret, godt gået.
    Mange hilsner fra Kate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *