Dilemma!

Endelig – endelig er jeg færdig med den cardigan, jeg har “kæmpet” med i lang tid (kommer, når den har fået hæftet ender) – og så kan jeg komme i gang med en ny trøje, som jeg har kredset om!

Dvs jeg har vidst, hvilket garn, den skulle strikkes af, men skulle vælge mellem 2 muligheder og 2 modeller 😉

Så nu lavede jeg lige en strikkeprøve! Mohair garnet i midten og Hanne Falkenberg-shetlandsulden til højre var oprindeligt planlagt, efter at jeg fik det i en “efterårskasse” fra Önling – det er sådan nogle smukke farver. Modellen skulle være “Esmeralda” fra Önling.

Men så fik jeg et godt tilbud på nogle nøgler Arwetta i den fantastiske fuchsia farve, og så kunne jeg pludselig se en ny mulighed – nemlig min yndlingsmodel “Ingen Dikkedarer” fra PetiteKnit – det ville blive en fantastisk blanding med Arwettaen og mohair’en. Og så bliver den ikke så tyk, som blandingen med HF-garnet.

Jeg har strikket prøven med pind 4 og Arwettaen + mohair’en først og fortsat med HF-garnet + mohair’en på pind 5.

Jeg er ikke i tvivl mere! Begge blandinger er utroligt smukke, men farven på Arwetta+mohair er flottest og blødest! Så må jeg strikke “Esmeralda”, som er tykkere, senere på året, i en anden farve, den er for varm nu.

Og nu ser jeg så på billedet, at jeg har byttet bandarolerne om! Det er selvfølgelig HF-shetlandsuld til højre og Önling nr 10 Silk mohair i midten!

Det bliver smukt! Og jeg elsker den enkle model.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *