“Julehjertestarter” – efter Nytår!

Jeg har strikket et sjovt sjal, som var en advents-gave på Facebook-gruppen Sisse’s sjaler i 2023. Jeg havde bare ikke tid til at strikke det før efter Nytår, men det gjorde ikke noget. Nu er det færdigt!

Det er virkelig lækkert, strikket af garn fra “lageret”, gående ud fra restekurven! Dvs at den øverste trekant er strikket af et nøgle = 100 gram strømpegarn fra Lang / Jawohl Magic , og alle farver derefter matcher dette. Den pink kontrast-stribe er dog mit eget kreative påfund, det er en skøn silke/uld tråd, som jeg havde ganske lidt af, men som er rigtig god efter min egen mening!
Den brede stribe med hul-net er også Jawohl Magic, men med en spinkel sølvtråd, som er svær at gengive på billede. Den giver et smukt spil.
Og så er der en smal, fin I-cord kant strikket over 3 masker hele sjalet rundt.

Jeg er vild med det hele, og det er dejligt let og lunt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *