Vasketøj på snoren igen!

Øj hvor dejligt! Jeg kan tørre tøj på tørresnoren igen – det har jeg ikke kunnet, siden en storm i efteråret væltede mit tørrestativ, der viste sig at være råddent nede i jorden- det var også gammelt!

Så er det dejligt at have hjælpsomme børn/svigerbørn! Sønnen havde købt et nyt stativ for mig og bragt det herhjem i sin store bil, svigerdatteren hjalp med at bære det ind i baghaven – men det har ligget vinteren over og ventet på at blive gravet ned.

Det gjorde svigersønnen i går, nøj hvor jeg nød at se snorene på plads, og så var det heldigvis delvis solskinsvejr i dag, så jeg kunne vaske sengetøj og håndklæder og få dem op og blafre!

Det blir skønt at få på sengen, det dufter så dejligt, når det har tørret i vinden i stedet for tørretumbleren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *