Mors dag!

Mine børn er altid søde til at huske Mors dag, hvor de giver mig gaver el blomster og kommer el. ringer!
I år var ingen undtagelse. Den yngstes gave bliver et besøg næste weekend hos “Sommerblomster” i Middelfart – en fantastisk drivhus-butik med masser af haveblomster, hvor jeg selv skal vælge! Der har jeg været gennem flere år hos Jens, som er søn af min kusine, så det er så hyggeligt. Denne gang kan yngstesønnen og hans familie tage med, når de besøger mig.

De 2 buketter, jeg fik, var så forskellige, som de kan være!

En smuk, romantisk, tæt buket fra datteren:

Og en LEGO-buket roser af røde klodser fra ældstesønnen, som han selv kom med. I en stor LEGO-æske, så jeg nåede lige at blive bange for, at det forventedes af mig, at jeg selv skulle bygge roserne! Det skete jo forrige år, hvor jeg fik en flot LEGO-orkidé, som jeg aldrig blev færdig med, så det endte med, at Christian lavede den færdig!

Men nej – det havde sønnen forudset, så han havde bygget alle roserne for mig, så de var lige til at sætte i vase!

Tak til alle 3 !!!

2 tanker om "Mors dag!"

  1. Hej Hanne. Det er mig, der tidligere skrev om ikke at kunne finde fortsættelsen af din beretning om dit ophold i Grønland. Nu har jeg fundet det, jeg var nok lidt for hurtig. Og tillykke med mors dag, dejlige og flotte blomster, du har fået. Hvordan kan jeg skrive lidt mere privat til dig? Med venlig hilsen, Elisabeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *