Kurve undervejs

julekurv

Jeg er ved at sy et par “kurve” med julemotiver, her er ydersiden færdig og indersiden klare til sammensyning.

bagenissekurv

Bagenisse-kurven mangler kun at blive syet sammen i toppen. Den skal deltage i HANNE’s konkurrence om at “en ting” af bagenissestof!

Begge var gjort klar til at have med i aften til syaften i “Kludekonerne”, men jeg er ikke sikker på, at jeg kommer af sted, Søren har det ikke så godt, så måske blir jeg hjemme hos ham. Jeg kan ikke sidde roligt, hvis jeg ved, han har det skidt.

Vejledning til at sy en kurv, finder du her.

5 tanker om "Kurve undervejs"

  1. Funny thing happened today: I was about to post something to my blog, when I saw that an update existed for your web page… Have a look into my blog and you’ll see 😉

  2. Hej Hanne

    Jeg håber at Søren har det bedre og at du er kommet afsted. Kurven skal du jo nok nå at fået syet færdig, det er jeg sikker på.

  3. How beautiful, Hannele! I looked at your blog and saw the basket with lovely quilting, and the very beautiful things you are doing! I would like to leave a comment, but I can’t! I do nok read or wright Finnish!
    Hanne, jeg kom af sted – lidt forsinket, og Søren har sovet hele aftenen, men havde for 2. gang i dag for lavt blodsukker, da jeg kom hjem. Nu må vi se i morgen, hvordan det går, ellers må vi have lægen til at kigge på ham. Jeg har “fodret” ham med rugbrød og ost, nu går det bedre.

  4. Thank you for your kind comment. I admit it’s a bit problematic for foreigners with the Finnish blog site that I’m using. I have some difficulty with reading your blog, but I follow it because of the beautiful things you do. It was a funny feeling to notice that somebody in Denmark is working with the same pattern at the same time. And one more thing we have in common: my first born daughter’s name is Hanne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *