Domino Mystery, Hedebindesjal og FLS

garn mochi plus

Selvfølgelig kan jeg ikke sidde en udfordring overhørig! Så jeg skal være med til Mariannes Domino Mystery ! Disse 3 nøgler superlækkert blødt garn Mochi Plus ligger og venter!

Imens strikker jeg løs på mit Hedebindesjal..

mochi mini

..som strikkes i næsten samme garn, bare tyndere: Mini Mochi i 2 farver. Det er så skønt garn. Det er lige så blødt som alpacca, men mere levende i hænderne. Jeg synes alpacca kan virke lidt “dødt” og uelastisk i forhold til merino uld – lidt mere anstrengende for hænderne…

fls alpacca

..som Alpakka Fashion i min February Lady Sweater, som ikke ligger stille, men snart skal være færdig. Den er bare mere anstrengende for hænderne. Ja, jeg strikker ærmerne med “Magic Loop” på 80 cm lace rundpind. Der er meget at vende med omgangen rundt, så det er godt nok at have et lettere strikketøj indimellem, og så ene ret, det går bare derudaf!

Det er lidt pudsigt med farverne, for jeg har ellers altid være “blå pige”, altså brugt meget blåt, måske er det den mere grå hårfarve, der indbyder til andre farver?

2 tanker om "Domino Mystery, Hedebindesjal og FLS"

  1. Greetings from Colorado! I’m bored to tears at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the info you present here and can’t wait to take a look when I get home.
    I’m surprised at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI,
    just 3G .. Anyways, awesome site!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *