Etsy – jeg kan ikke finde ud af det!!! ØV

Hvordan kan det være, jeg ikke kan finde ud af at bruge Etsy til at købe med! Jeg synes ellers, at jeg er nogenlunde kvik til at finde ud af at bruge de forskellige hjemmeside Flickr, Ravelry, osv, og betale over netbank er normalt ikke noget problem. Det er en lille trøst, at jeg ikke er ene om det problem. Men det er da ærgerligt.

Jeg vil købe denne utroligt flotte opskrift og nu har jeg heldigvis fået hjælp, så det lykkes – men ikke ved Etsy’s hjælp. Tak Anne!

4 tanker om "Etsy – jeg kan ikke finde ud af det!!! ØV"

 1. Hej
  Herligt at se det mønster brugt på en voksen-cardigan.
  Tænkte faktisk på at mønsteret og model lige var dig, da jeg så en barnetrøje hos Marianne Isager i Tværsted for et par uger siden.
  Nyt trend-mønster?

 2. Hej Susse
  Ja, jeg tror, det er et nyt trend-mønster. Jeg kan i hvert fald se på Annes blog, at der er mange, der er intereseret. Det er så også smart, at man kan købe mønsteret på Etsy – så får man en pdf-fil sendt, men jeg kan så ikke få det til at virke! Nu har jeg købt mønsteret af Anne over netbank. Jeg synes, den er så flot, jeg havde set den i Helga Isager bog “Strikketøj” som børnemodel.

 3. Bedre held næste gang, jeg kunne heller ikke i første omgang finde ud af at handle, men til sidtst lykkedes det og mønster er i hus

 4. Hej alle
  Er der nogen, der ved, om der findes et sted lig etsy på dansk? Synes nemlig selv, det kunne være rigtig fedt, hvis vi danskere også havde et sted til at sælge alle vores spændende ting – hvis det selvfølgelig er nok af os. Tror I der er det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *