Forstærkning

Der kom  heldigvis forstærkning til hjemmefronten i dag. Datteren er ankommet og hjælper med at passe sin far og ordner praktiske ting for mig. Efter en meget aktiv (måske for aktiv) dag i går, hvor Søren havde det så godt og nød at være med ude at handle og ude at spille kort om aftenen, gik det helt galt i nat, hvor han fik høj feber og havde det rigtig skidt.

Igen må jeg rose hjemmeplejen, for jeg kunne bare ringe, og der kom både natsygeplejerske, dagsygeplejerske og hjemmehjælper flere gange, samt læge i løbet af dagen. Der er ingen forklaring – endnu – på tilstanden, måske er det simpelthen canceren, der laver uro i systemet, men der bliver for en sikkerheds skyld dyrket nogle prøver, og så er der startet en ny, kraftig penicellinkur.

Det skal åbenbart være op og ned, og måske skal vi bare indstille os på, at det er sådan. Jeg går nok omkuld på et eller andet tidspunkt, for jeg har været i sving siden kl. 05.00, men det er dejligt, at der er nogen at dele det med.

4 tanker om "Forstærkning"

  1. Hej Hanne.

    Ja det er hårdt med en syg mand, men dejligt at høre, at du har god hjælp i hjemmeplejen, det virker som der er rigtig styr på tingene der.

    Varme tanker fra Laila

  2. Kære Hanne

    Og så laila skriver er det utrolig hårdt at have en sy mand og kære Hanne, du skal jo også huske at passe godt på dig selv. Så jeg håber lige nu at du får dig en god formiddags lur imens Helle er i huset.
    Pas nu godt på dig selv……

  3. Hej Hanne
    Ja det kan være hårdt, og som de andre to piger siger, pas nu lidt på dig selv også, godt med god hjælp, og da især også fra familien.
    God bedring til Søren, jeg håber du får til til en slapper på Søndergården i dag, som du jo plejer og er glad for.
    Mange knus fra mig.

  4. Tak for de medfølende ord! Det går godt nu, og vi hygger os! Vi skal nu ikke på Søndergården, der er efterårsferie-lukket, men jeg slapper af herhjemme, og nyder hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *