Intet nyt er godt nyt – eller hvad?

Hvordan kan det være, at der er længere “hen” end “hjem”? Sådan føler jeg køreturen til / fra Randers.

Men jeg vil jo gerne besøge Søren og høre, om de finder ud af noget.

søren

Søren har accepteret, at jeg sætter billede på, så I kan se, han har det godt! Der bliver sørget godt for ham, og han var glad, da jeg havde købt en ny CD-afspiller til ham, for vi kunne ikke få den gamle til at virke i går. Til gengæld synes han bedre om de gamle hovedtelefoner end om de nye, der skal puttes ind i ørene. Jeg havde også aviser og frugt med til ham, så han havde det hyggeligt!

Men han har igen i nat haft et anfald med høj feber og vildelse, så nu får han både ilt, drop med penicillin og kateter, og de undersøger det hele, han er også blevet røntgenfotograferet og har fået taget hjertecardiogram. og det dyrkes og undersøges der så på. Så vi venter på nyt!

3 tanker om "Intet nyt er godt nyt – eller hvad?"

  1. Dejligt at se, at Søren bliver passet godt på – og at han har lyst til at læse avis. Jeg håber snart, de finder ud af, hvad febervildelsen skyldes. Men nu kommer weekenden, så sker der jo ikke så meget på et sygehus.
    God weekend. Knus Kirsten.

  2. Dejligt at se Søren, som sådan ser han da rimelig frisk ud, men er jo godt klar over, at sådan er det jo ikke hele tiden. Hils og ønsk god bedring og god weekend til jer begge to. knus 😆

  3. Ja, det er et meget godt billede af ham, som hyan var i går, men desværre har han været dårlig igen i nat med høj feber. Jeg har snakket med ham i tlf. og med sygeplejersken, der er stadig ingen, der ved hvor det kommer fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *