Fundet!

Jeg har været i Randers og besøgt Søren det meste af dagen, og efter en ret dårlig dag i går havde han det heldigvis bedre i dag. Sidst på eftermiddagen lykkedes det endelig: der kom en læge og fortalte os, at nu var det lykkedes mikrobiologerne på Skejby sygehus (!) at finde den bakterie, som åbenbart har voldt så store problemer i 2-3 uger. Det bekræftes af nye røntgenbilleder fra i går, der viser noget mistænkeligt ved lungerne og bronkierne. Og det passer jo også godt med den besværede vejrtrækning. Så nu er der sat målrettet ind, i første omgang med 2 slags antibiotika, og når det har hjulpet, vil der blive sat ind med yderligere tiltag. Det var en god og åben samtale, som vi trængte til.

Desværre er der andre tal, der viser, at Sørens cancer er blevet dårligere, men sådan vil det være. Desværre har de sidste uger svækket ham meget, så der er ikke mange kræfter. Men bare han kan få det bedre, så kan han komme hjem, dog tidligst efter weekenden, så hjemmeplejen også kan forberede sig på, at han skal have mere hjælp. Med den hjemmepleje, vi har her, skal det nok gå.

Det er en fornøjelse at besøge ham og se, hvilken omsorg han får af sygeplejersker og hjælpere, i dag blev han ovenikøbet klippet! Det trængte han også til. Det var lidt i hemmelighed, for det er ikke noget, der hører med i plejen, men “frisøren” tilbød det selv! Og glad var både Søren og jeg! Det klædte ham, selv om hun klippede hans nyerhvervede krøller væk.

Der var forresten stor opstandelse i forhallen på sygehuset, udenfor kiosken, for der var storsalg af “vej-selv-slik” til 4,95 for 100 gram! Det var både personale og pårørende, der samlede sammen i tomme plasticæsker, der blev virkelig slæbt søde sager med hjem! Det var et 1-gangs-tilbud i dag, og der var nok af det, så der kom da også lidt med herhjem!

4 tanker om "Fundet!"

  1. Det er godt, der endeligt er fundet ud af noget, så Søren kan se frem til at få det bedre og komme hjem til dig og Whisky – jeg er sikker på at hunden også savner ham meget, ligesom dig 🙂

  2. Dejligt at høre de har fundet kilden til al den feber, så jeg håber så sandelig at han endnu engang får det bedre, det hjælper jo somme tider at komme hjem igen. God weekend
    Knus Inge

  3. Godt de nu har fundet hvad der er galt, så de kan gører noget. Jeg bor lige ved sygehuset, så køber også somme tider lidt sødt til kaffen der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *