Tahdaaa! Successen er hjemme!

1098 blokke er modtaget nu! Hvis nogen er i tvivl:

1098 syede blokke af 2009-puttetæppemønsteret “Country Checkers”. Jeg skrev det i går: i dag ville vi kommer over 1000 – det er simpelthen næsten ikke til at tro! Og fristen for indsendelse er ikke nået, det er først på søndag, og efternølerne skal også nok blive brugt.

97 fine blokke var der i brevene i dag, og da jeg kørte hjemmefra over middag, mødte jeg pakkeposten, som var på vej med en pakke, som viste sig at indeholde yderligere 9 blokke samt 2 meget store toppe (efter aftale), som vi må bruge som vi vil, enten som sengetæpper til et af julemærkehjemmene, eller opdelt til flere puttetæpper.

En dejlig sidegevinst, som lige får lov at ligge, indtil vi har ekspederet alle blokkene til montering. Vi skal vist efterlyse nogle flere “monteringstanter” for at få færdige tæpper ud af alle de blokke.

Begejstringen vil ikke tage ende, og i morgen har jeg en god nyhed til mange, der sidder og venter…

7 tanker om "Tahdaaa! Successen er hjemme!"

  1. Hvor er det imponerende 🙂

    Jeg håber alle de tæpper der kommer ud af anstrengelserne bliver hver sat i mange år fremover og bringer minder frem om en tid der blev et vendepunkt i det enkeltes barns liv.

  2. Rikke, vi ved fra julemærkehjemmene, at børnene er MEGET glade for tæpperne. Det sker også, at vi får en hjertelig tak fra forældrene!
    Ja, Maria, det ER fantastisk!

  3. Hej Hanne
    Det er flot med så megen opbakning bag dette. Jeg ledte efter din mailadresse, men kunne ikke finde den. Jeg vil gerne donere noget stof til projekt puttetæppe.
    Bedste hilsener Helene Juul

  4. Kære Helene Juul, tak skal du have, det lyder rigtig dejligt! Du kan maile til hanne @ kludekoner.dk (slet mellemrummene), så vil jeg meget gerne lave en aftale med dig!
    Ja, det er helt vildt, Laila!

  5. Pingback: » Puttetæppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *