Må jeg præsentere:

Puttetæppeblokken 2010 “Stier og hegn”, variation af  “Paths and Stiles”, er trykt og ligger klar!

Foreløbig i 50 eksemplarer, men det skulle også være nok til dels at sende de kuverter af sted, som ligger og venter allerede(!),  dels til nye bestillinger.

Send en frankeret svarkuvert + 15 kr i frimærker til Hanne Schrøder, Hvedevænget 51, 8740 Brædstrup, hvis du vil være med. Blokken skal være indsendt inden udgangen af januar 2011!!! Så vi er virkelig i god tid i år!

Og det er igen i år et mønster, hvor man kan få brugt mange små rester, det ser ud til, at det er populært! Der er syforklaring og farveanvisning trykt med mønsteret.

Man kan sy 1 eller flere blokke selv, eller sammen med syveninderne M/K (Preben!), og man må hjertens gerne sende dem ind løbende, som man har lyst, de bliver monteret og quiltet, når der er nok til et tæppe.

Dagens høst af syede blokke med 2009-mønsteret:

70 nydelige blokke, heraf 48 fra en gruppe, – samt..

.. endnu en UFO, som vi gør færdig.

Dermed er vi på 1168 før fristen er udløbet – de andre i styregruppen har dømt mig til at give kage, når vi nåede over 1000, så det…

7 tanker om "Må jeg præsentere:"

  1. Ja, til lykke med det flotte resultat – og til lykke med den fine blog for det kommende år. Jeg vil gerne købe en, når vi ses.
    Lille Ingrid sover nu, efter jeg har læst 2 små bøger, vi har sammen sunget “Tornerose” – hun kan det hele, og jeg sang hende i søvn med “Lille Lise”H hun tog min hånd, og sådan faldt hun i søvn. Hun er bare så dejlig.
    Knus og tak for din mail fra Kirsten.

  2. Tillykke med det meget flotte resultat – utroligt at det kan blive til så mange blokke. Jeg må da absolut være med til næste år 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *