Hold da op, det sprudler i Odder!

Klovnebadut
Klovnebadut

 

Det var en inspirerende, imponerende og flot udstilling Patchworkgruppen Quiltenålen i Odder havde indbudt til i denne weekend!

Her kommer nogle hurtige smagsprøver, og der vil løbende komme meget mere på www.kludekoner.dk med mere uddybende forklaringer.

Klovnetæppet har jeg selv syet for nogle år siden, men som med de fleste mønstre er de jo aldrig ens.  Tull Meldgaards udgave her af Else Mikkelsens mønster er utroligt sjov.

Dug med sekskanter

Dug med sekskanter

 

Der var stort og småt, mange store flotte tæpper, masser af løbere, dækkeservietter, tasker og meget mere. Og denne helt bedårende lille dug med gammeldags sekskanter i massevis.

 

Det flotte tæppe med de flyvende gæs i farveforløb kunne jeg slet ikke stå for:

 

Flyvende gæs

Flyvende gæs

 

Og disse helt utroligt søde små billeder med de 4 årstider. Formand for Quiltenålen Else Kimose, som har syet dem, fortalte, at hun kunne have solgt mønsteret mange gange, hvis hun havde haft det!

Forår

 

Efterår

Vinter
Julekalender med tog
Sidste eksempel (du kan nå det inden jul!) – En festligt tog-julekalender!
Jeg havde en dejlig eftermiddag og mødte en masse søde quiltere – også nogle, der kender mig, men som jeg ikke havde ansigt på på før nu!

3 tanker om "Hold da op, det sprudler i Odder!"

    • Hvor er det et flot tog. Kan du fortælle mig, hvor jeg kan købe mønsteret, hvor pakkerne skal være og hvor stor julekalenderen er?

      • Desværre, det ved jeg ikke. Den blev fotograferet på en udstilling i Odder, men jeg ved ikke, hvem der har syet den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *