Besøgstal og nyt sjal.

Mit barnebarn er blevet helt fortrolig med “Messenger”, hvor vi chatter næsten dagligt (hun er 9 år), og Internettets muligheder på sin egen PC, hvor hun besøger min hjemmeside og bloggen her hver dag – “det er spændende at se, hvad du har på i dag, Farmor!” – og hun sagde en dag: “hver gang jeg går ind og kigger på din hjemmeside, er der mange online, det er mærkeligt! Hvordan kan det være?”

Ja, jeg undrer mig også tit, nu lige en onsdag formiddag er der 37 online!! Jeg får også mange henvendelser, både med kommentarer og spørgsmål. Det er da meget sjovt synes jeg.

Jeg tror nok, jeg ved, hvad det skyldes: det sker noget på siden hele tiden, og så er det sjovt at følge med. I modsætning til de sider, hvor der kan gå måneder imellem, at der kommer noget nyt.

Jeg har ført omtalt rekorder i besøgstal. I februar slog jeg igen-igen min egen rekord for sitet, selv om det var en kort måned, var der 18821 besøg! 1.111.725 hits ! Det er altså vildt. Men tak for besøgene! Jeg morer mig godt med at sætte billederne på og med alle de kontakter, der følger med!

Det, som de 37 online kigger på lige nu, er dette skønne sjal, som i den grad er en UFO, der nu er blevet færdig på ingen tid:

Det er egentlig et kit til en kort trøje “Mors Mølle” fra Nanna, designet af Bente Geil. Men jeg var bange for, at den ville se forkert ud til mig, for kort og bred (det er jeg så rigeligt i forvejen), så derfor har det ligget i skabet!

Men jeg havde fundet denne flotte opskrift, som kan hentes gratis hos Nanna, til det samme garn, og den har været i tankerne længe. Og da jeg først gik i gang, tog det ikke mange dage.

Jeg synes, det er utroligt lækkert, groft og let på samme tid og alligevel meget blødt, garnet er uld og 40% genbrugssilke fra sarier, der er så meget spil i det, og den ujævne tråd er en stor charme.

Det har en dejlig pasform og er let at bære…

..og så fandt jeg den helt rigtige sjalsnål, lavet af horn, hos Lene på Katrinelund i går.

Fakta: Strikket af 550 gram Silk Tweed.

Hot og not: Absolut HOT!

9 tanker om "Besøgstal og nyt sjal."

  1. hov! den opskrift har jeg også for længst besluttet at strikke, men den er så gået i glemmebogen. jeg må nok til at finde den frem igen, det ser rigtig lækkert ud.
    kh.fra Island
    Frida

  2. Jamen jeg synes du har så fuldstændig ret. I at grunden til jeg fx besøger din blog er, at der sker så meget. Sletter til tider én, netop hvis der ikke sker noget gennem længere tid. Og så er jeg ret imponeret af, at du faktisk skrive hver dag. Det kunne jeg slet ikke nå, blandt andet derfor har jeg ikke en blog. Men måske engang når jeg får tid??????
    Jeg tror mange har stor fornøjelse af at skrive.

    Hilsen Birte

  3. Hej
    Mine besøg på bloggen, skyldes du er så dejlig en person, med en ægte fortællerglæde, og en kæmpe inspiration til vores fælles interesse håndarbejde. Og til Christina, så er jeg begyndt at kigge langt efter et nyt projekt fra dine hænder, synes det der dejligt at se dig gå i farmors fodspor.

  4. Det undrer mig ikke du har så mange hits, for du er en meget dygtig og flittig blogger – både velformulerende og så skriver du om noget relevant og interessant. Det er interessant at følge med i dit liv, fordi du er det varme og naturlige menneske som du er.

    Dit nye sjal er så flot og også nålen der holder det.

    Knus, Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *