Stof-gave

En STOR pose dejligt stof fik jeg med hjem forleden fra en af “Kludekonerne”, der havde ryddet op – om vi kunne bruge det til puttetæpper?

Ja, det er helt sikkert, og da det meste er ret store reelle stykker, er det rigtig dejligt. Nogle af de store stykker er helt nyt stof, der stadig havde meget stivelse i sig, men dem har jeg vasket og strøget, og nu er de klar!

Disse ternede stoffer har jeg allerede lovet væk til “Limfjordsquilterne”, der syr de flotteste tæpper af skjorter, så jeg ved, at de er gode til at bruge ternede stoffer (det er jeg ikke, jeg synes, det nemt kommer til at se skævt ud!), men de har ikke hørt fra deres “leverandør” af skjorter i noget tid, så de kunne godt bruge noget til de “sy-puttetæpper-weekender”, de har planlagt efter ferieperioden.

Jeg tror også, jeg kender nogen, der kan bruge de store sekskanter, der er klar til sammensyning.

Der var også en påbegyndt “Umulius” i posen – jeg fandt uf, hvorfor, den ikke er færdigsyet: det er gået helt galt med sammensyningen, så den virker ikke, som den skal. Den må jeg vist lige pusle lidt med!

3 tanker om "Stof-gave"

  1. Hej Hanne
    Lækkert med sådan en gave.
    Vi hedder nu forkortet “Lindholmquilterne”, men pyt vi er glade for stofferne alligevel 😉 Og jeg ved du har mange grupper at holde styr på, så skidt pyt med de navne. Og det er da fornemt at stofferne er gjort klar til brug.

    Hilsen og tak fordi du tænker på os
    Mona

  2. Det er rigtigt, Mona,”Lindholmquilterne” – det ved jeg jo godt – har faktisk haft lidt tilknytning igennem min svoger, som var fra Lindholm! Men jeg ved jo i hvert fald, at I kan bruge stofferne rigtig godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *