91-årig syr puttetæppe!

Det er flot klaret, at man som 91-årige Karen har syet et puttetæppe til et barn på julemærkehjem! 30 blokke efter 2010 mønsteret så fint og akkurat syet i hånden, at ingen kan sy det finere! Bente har monteret og quiltet det, og Karen så det selv færdigt i dag. Karen har syet patchwork i mange år og fortsætter med at sy flere blokke til puttetæpper!

Vi syntes på Søndergårdens patchworkhold, at det var værd at vise frem, så vi havde inviteret Horsens Folkeblad til at komme og tage billeder, og det gjorde de gerne. Så der kommer billeder af både Karen og Bente og hele det flittige patchworkhold på tirsdag.

Vi benyttede lejligheden til at lave en lille udstilling af puttetæpper og fortælle om projektet, det er netop aktuelt nu, hvor det nye julemærke er udkommet.

7 tanker om "91-årig syr puttetæppe!"

  1. ja, det er virkelig imponerende! og det er da ingen sag at blive gammel hvis man får lov at være så frisk og klar i hovedet at man stadig kan sy patchwork tæpper i den alder.
    kh.fra Island
    Frida

  2. Frida, det er faktisk også det, Karen selv udtrykker. Hun er glad for at være frisk i hovedet og have gode øjne! Og hun er så glad for at sy patchwork og strikker også.

  3. Imponerende – varm hilsen til begge de 2 damer, jeg er sikker på at modtageren bliver lige så imponeret.

    Mange hilsner fra Anne-Marie i Birkerød.

  4. Pingback: Skæbnen - tilfældigheder - tanker - se mere på HANNES blog om patchwork |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *