Alle 10 tæpper på auktion

Jeg er meget glad for, at der er nogen, der ligesom jeg kan se forskellen på de professionelle billeder på lauritz.com og de billeder, jeg har taget af de 10 flotte tæpper, der kan bydes på indtil på søndag den 28. nov.

Så efter ønske får I nu billeder af alle 10 – kun forsiden – på nogle af dem er bagsiden også fotograferet, fordi den er speciel, men den kan I godt se på auktionssiden. Alle oplysninger om tæpperne ses på auktionssiden.

Og husk, at hele indtægten fra salg af disse 10 tæpper går ubeskåret – også salæret, som laritz.com donerer – til Julemærkefonden og dermed til de børn, som tæpperne ergentlig er syet til.

Det er alle 10 smukke tæpper, syet af tæppetanter i Projekt Puttetæpper , vi har aldrig før solgt nogle af de tæpper, som bliver syet i projektet, men vil gerne være med til at støtte Julemærkefonden. Derfor håber vi, at der vil blibe budt godt op på alle de 10 tæpper! 

Her kan I se, at det er unikke, håndlavede tæpper. I kan se quiltningerne og enkelthederne – det er levende tæpper! Send et link til alle, som I tror kunne tænke sig sådan et dejligt tæppe, og som samtidig vil støtte den gode sag!

12 tanker om "Alle 10 tæpper på auktion"

  1. Det er da nogle kedelige klude de prøver at sælge på Lauritz.com
    Dine billeder er meget bedre, det ville måske sætte gang i budene, hvis det var dine billeder de viste. Det er virkelig synd for de flotte tæpper. Jeg krydser fingre for at de alligevel indbringer et pænt beløb.

  2. Hej Hanne.

    Det tæppe du syntes der bliver budt for lidt på,

    er jo ikke så stort som de andre, derfor er der ikke

    så mange der vil give så meget for dettror jeg.

    Yrsa Kolding

  3. Yrsa, velkommen på bloggen! Selvfølgelig kan det ikke indbringe så meget som et stort tæppe, men da slet ikke med de farver, når det så i virkeligheden er så flot!
    Ja, Elisabeth, vi håber også, men der er jo også en lille uge endnu.

  4. Jeg synes du skal kontakte lauritz.com og bede dem skifte deres fotos ud med dine og ivørigt forklare at deres fotos i den grad devaluerer de flotte tæpper og de ( lauritz.com) på den måde hindrer hjælp til julemærkehjemmet frem for at støtte .

    LONE

  5. Lone, desværre er det ikke så enkelt! Det er ikke mig (Projekt Puttetæpper), der er sælgere af tæpperne, og vi har ikke noget med Lauritz.com at gøre. Det er en fundraising-gruppe, der forsøger at rejse penge til Julemærkefonden, og de er sælgere af tæpperne, som vi har doneret.

  6. Hej Hanne.

    Jeg er virkelig rystet over, hvor lidt der er blevet budt på de flotte tæpper, det er ikke noget, der giver en lyst til at sælge noget, folk aner ikke , hvor stort et arbejde der er i dem, og at stofferne heller ikke er gratis.

    Du har ret i at billederne heller ikke er ret gode.

    Kh fra Laila

  7. Nej, men så blev vi så kloge, Laila! Det er godt at vide, at de tæpper, vi ellers syr, er meget værdsatte af børnene! Og det er så det vi vil gøre fremover.

  8. Hej Marianne, velkommen på bloggen! Ja, jeg synes også, de er smukke allesammen! Og vi håber meget, at de vil indbringe et stort beløb til Julemærkefonden, som driver 4 hjem for børn, der har brug for hjælp. Du kan læse mere om vores Projekt Puttetæpper her: http://www.puttetaepper.dk hvor der også er et galleri med mange billeder af de tæpper, som bliver givet som minde om børnenes ophold på hjemmet. Det er et dejligt projekt, og vi har aldrig før solgt nogle af tæpperne, alle bliver givet til et barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *