1. december og HANNE's Julepatchwork- DHD

1. december og en ny kæmpe dyne af sne! Whisky og jeg klarer stadigvæk at gå ad “hundelufterstien” i “skoven” om morgenen, vi tramper lidt ekstra for at holde stien vedlige, men der er heldigvis andre end os, der går der. Sneen holder den oplyst, så vi ikke træder ved siden af – eller jeg ikke træder ved siden af, for Whisky får lov at løbe uden snor på den lille kendte sti på et tidspunkt, hvor der ikke er andre. Og han elsker det og strejfer også gerne lidt rundt og borer snuden ned i den dybe sne efter interessante dufte!

I dag starter HANNE’s (nej ikke mig, men HANNE i Vejerslev), julepatchwork-DHD (Del Hver Dag), hvor man hver dag får en del af et gratis patchwork mønster, hvor man ikke ved, hvad det ender med – en slags jule-mystery. Det er en fin julekalender for os quiltere! Hun har nu så mange gode og sjove idéer!

Selvfølgelig er jeg med, men i dag skal jeg koncentrere mig om at få sengetæppet færdigt!

Og så håber jeg, min snerydder kommer, for nu går den ikke længere, er jeg bange for. I går kørte jeg bilen ud, trods en del sne i indkørslen og var i strikkecafé og fik ordnet en del ærinder, som jeg ikke har kunnet til fods. Jeg fik købt en masse fuglefoder, og jeg var på det første lille besøg hos min nye besøgsmodtager. Jeg har været med i besøgstjenesten her i mange år, har selv stået i spidsen i 9 år og blev afløst for et par år siden. Men jeg har ikke selv haft en at besøge, har ikke følt mig klar før nu. Men Karen på 91 syr også patchwork og har længe ønsket sig en besøgsven, så hvem kan være bedre end mig? Bl.a. vil hun gerne sy flere blokke til puttetæpper, så jeg kan skære stof for hende og sy blokkene sammen, det skal vi nok få fælles glæde af. Hun syr så fint og nøjagtigt.

5 tanker om "1. december og HANNE's Julepatchwork- DHD"

 1. Kære Hanne,
  Flot at du har overskud til også at blive besøgsven – kan lige forestille mig, hvor meget det må glæde Karen at få en besøgsven med samme hobby. Er sikker på, at det bliver til glæde for jer begge.
  Glædelig jul til dig og din familie, som jeg synes at jeg kender så godt blot ved at følge din blog.

 2. Jamen det er jo også mig selv, der har planlagt det! 🙂
  Jeg ved jo fra mine egne 9 år som koordinator af besøgstjenesten, at det er vigtigt, man har noget tilfælles.

 3. Hej Hanne.

  Ja det er dejligt med en fælles interesse. Så bliver der både hygget og arbejde, og i den alder er der jo mange venner der er væk.

  Kh fra Laila

 4. Hej Hanne
  Nu skal du passe på ikke at få stress…. men dejligt at du har så meget at se til…. glæder mig til at at se din DHD.
  Og glæder mig også til at se et fædig billede at dit tæppe.
  God dag og tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *