Min rundstykke tunika

Jeg blev færdig med “Rundstykke” fra Geilsk.

Den var mit bidrag til 12 UFO’er på 12 måneder i 2011, og det var nok meget godt, at jeg fik den tilmeldt der, så jeg fik strikket det ærme, der manglede.

 

Det er en flot tunikalignende bluse, her set fra ryggen – jeg er en lille smule i tvivl, om den er lidt for stor? I så fald kender jeg én, der er interesseret hmmm, det må jeg tænke lidt over.

Jeg har nemlig haft besøg i dag af datteren, som har fotograferet, hun er højere end mig. Med hende var Bodil, familiens nyeste hund, som godt i anden omgang kunne finde ud af at…

…ligge lige så pænt som Whisky!

13 tanker om "Min rundstykke tunika"

  1. Jeg synes bestemt ikke at den er for stor – den passer perfekt og farven er så god til dig. Der er desværre en udpræget tendens til at mange (især ældre – undskyld men det er rigtigt) kvinder tager bluser på der er et nummer eller to for små. Og det er ikke klædeligt. Men dit rundstykke passer dig flot!

  2. Tak skal du ha’ Marie! Du har ganske ret mht at bruge bluser, der er for små, min tvivl går nok også på længden, jeg er jo ikke så stor på den lange led!

    • den er flot til dig Hanne men ville ALDRIG selv tage den på jeg er jo også 22 men er god til at strikke den klær di mega godt

      kh.
      Isa

  3. Tillad mig at sige: både du og “rundstykket” er skarpe at se på!
    I er begge ingenlunde for store – behold den selv!

  4. Enig med de andre :-)) flot “rundstykke”, det må også have været et spændende mønster at strikke. Jeg kan godt lide mønstre, som er anderledes. :-O ♥♥♥

  5. Kære Hanne.
    tillykke med du har fået din flotte trøje færdig – den er perfekt i form og farve, og jeg vil tilslutte mig Marie, og sige, at mange “køber” for småt.
    Som du ved, er jeg en stor pige, og jeg køber hellere lidt for løst end for stramt.
    God mandag fra
    Diana

  6. Hej Hanne. Den er rigtig flot din bluse og i en god farve til dig. Jeg har garn liggende til den samme blot i rød. Jeg vil tro, jeg skal strikke i samme størrelse, som din. Hvilken størrelse har du strikket?
    Mandagshilsen fra Kirsten.

  7. Tak for alle kommentarerne til min tunika!
    Kirsten , jeg har strikket str. X-stor = 116 cm. Den tror jeg også, du kan passe, og den måde, den er strikket på, er det nemt at forlænge ærmerne, det kan du prøve dig frem til. Og der er rigeligt garn.
    God fornøjelse!

    • Hov hov… du har vist sat billeder ind i forkert rækkefølge….

      Det var da prinsessen der kunne finde ud af at ligge pænt før din store hund fandt ud af samme. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *