Ny rundpind

Åh, det er en nydelse! Efter at have kæmpet med den gamle rundpind, som havde nogle ubehagelige bittesmå knæk og ikke ville rulle sig ud, har jeg nu taget den nye KnitPro 80 cm i brug til ærmer på den lille trøje med elefanter, som svigerdatteren har ønsket sig. Jeg strikker MagicLoop til ærmer og strømper, men var faktisk gået tilbage til strømpepinde, fordi den rundpind drillede.

Det er den gamle pind nederst, den type har noget metaltråd indvendig, hvorimod KnitPro er kraftig plastik, der holder faconen bedre, så vidt jeg kan bedømme.

Den lille familie tilbringer hver eller hveranden dag på sygehuset i øjeblikket, det er selvfølgelig lidt træls for dem, men også en betryggelse, at mor og barn hele tiden er under skarp observation.

7 tanker om "Ny rundpind"

  1. Hej Hanne. Du kan vel ikke hjælpe mige med et mønster til en tr’je i vendestrik str 2 år. Jeg har noget Cauntry Casual fra Karen Noe . Jeg har set på din hjemmeside under strik, men lan ikke finde opskriften. Karen Noe har jeg mailet til men uden resultat.

    Marie

  2. Kan du hjælpe mig med mønstret på elefant rækken. Har søgt høj og lav uden resultat. Vil være dybt taknemmelig. Mvh Hanne

  3. Hej Hanne
    Hvor er det bare en skøn lille trøje, så sød 🙂
    Ja jeg kan godt se det er lidt tid siden, du har lavet denne skønne trøje med elefanter. Kan jeg være så heldig at du har opskriften eller evt. kan fortælle mig hvor jeg kan finde den? Vil være dybt taknemlig, venter et barnebarn her i sommer og vil gerne lave den til ham 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *