Jeg er stolt af min søn..

..og den måde, han støtter sin kone på! Det er helt klart ikke en ønskesituation for nogen af dem, at graviditeten med deres ønskebarn får et kaotisk og usikkert forløb nu i de sidste uger. Og især hun er ked af det – det er også hende, der har ubehag, smerter og usikkerhed i forbindelse med det for høje blodtryk og andre ubehageligheder.

Men han støtter hende fantastisk, så vidt jeg kan følge det, og gør alt for at holde modet oppe. Er heldigvis også meget realistisk mht en evt. tidlig (nu ikke for tidlig) fødsel.

Mange vordende fædre mener nok, at selv om de har deres andel i barnet, så er alt det med jordemoder/læge-besøg konens afdeling. Jeg ved godt, at meget har ændret sig, siden jeg fik børn, hvor det var en sjældenhed, at faderen var med til fødslen (Søren var med  efter mit ønske). Det var også holdningen hos yngstesønnen, at han ville med til scanninger og andre vigtige ting, men ellers var det ikke tanken, at han skulle med til alle rutineundersøgelser. Den holdning tror jeg, at mange nutidige fædre har.

Nu blev forløbet mere kompliceret, og han har i den grad bakket op – selv om han synes, det er hårdt at sidde på umagelige stole i venteværelser i timevis!

Nu er svigerdatteren indlagt igen – for 4. gang siden Nytår – og selv om hun gerne ville være derhjemme, så er det nok også det mest trygge, og han har været ved hendes side det meste af både dag og aften de sidste 2 dage (der bliver brugt nogle omsorgsdage/afspadseringsdage). Jeg kender dem begge 2 godt nok til at vide, at det betyder meget for hende, og han er glad for at kunne støtte.

Noget tyder på, at den lille gut, som har det helt fint og har opnået en acceptabel vægt, vil få fremskyndet sin ankomst ret snart og i hvert fald indenfor de næste uger, i stedet for om 1 måned som forventet.

5 tanker om "Jeg er stolt af min søn.."

  1. Hej Hanne
    Jeg er faldet over din blog og nyder at se dine flotte frembringelser. Det skal nok gå dit kommende barnebarn godt når din svigerdatter er så langt henne. Jeg er årgang 63 og blev født 3 måneder for tidligt.
    Venlig hilsen
    Kirsten i Tønder

  2. Velkommen på bloggen, Kirsten! Ja, det må siges at være flot, når man tager årstallet i betragtning! Men vi er også optimistiske mht til “lillemanden”. Det er bare synd for hans mor, som bliver “snydt” for en fredelig og hyggelig tid her til sidst.

  3. Dejligt de kan støtte hinanden, det er jo også svært for faren som ikke selv kan mærke hvad der foregår og ikke reelt kan hjælpe udover at støtte og være nærværende nu 🙂
    De skal nok klare det sammen alle tre.

    Mange hilsner
    Lone

  4. Da jeg skulle have barn nr. 2 på RIgshospitalet ved planlagt kejsersnit, så sagde Professor Bock, som jeg gik hos derinde: “37 uger henne er rigeligt – det er det vi her på Riget kalder til tiden! 40 uger – det er ude på provinshospitalerne!” Så en uges tid mere så burde det være fint!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *