Spændende post

Jeg har fået spændende post i dag:

– en kuvert med 8 fine blokke til puttetæpper, syet efter mønsteret for 2011 “Shining Star”

– og en pakke med den sødeste top, som de “2 damer i Højstrup” har syet i pink restestoffer. Mønsteret er “ud af knolden” på den ene af dem, som hun siger. Og der var både bagbeklædning og lukkekant med, så det er lige klar til montering!

Og nu har vi igen aftalt, at de får en stak stof, som de kan sy mere af. De vil måske sy et puttetæppe efter “HANNE’s sommer DHU”-mønsteret, samme mønster, som Karen lige har syet efter. Eller Helene Juuls “Stjernevrimmel”, som de har syet 2 x 20 blokke til 2 tæpper efter. Vi har en aftale om, at de syr alle blokkene, og så monteret jeg tæpperne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *